Henkilökohtaisen avun hyväksi työnantajaksi – Oima Kiertue 2023 

Mitkä ovat henkilökohtaisen avun työnantajuuden hyvät käytännöt?
Millä tavalla työsuhteen osapuolten yhteistyötä voidaan kehittää?

Tapahtumapaikkakunnat:
27.4. Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue – Oulu, Technopolis Peltola, Yrttipellontie 1
3.5. Keski-Suomen hyvinvointialue – Jyväskylä,Tietotalo, Kilpisenkatu 1

Tervetuloa maksuttomiin keskustelutilaisuuksiin, joissa tarkoituksena on käydä läpi henkilökohtaisen avun työnantajamallin hyviä käytänteitä, muutoksia ja saada osallistujilta eväitä hyvän työnantajuuden työkalupakkiin. Puhujina tapahtumassa ovat Oima Oy:n toimitusjohtaja Jani Laatikainen, työnohjaaja Jarmo Tiri Ratkaisutoimisto Aamupäivä Oy:stä  ja Jyri Juusti, työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, Varma.

Tilaisuuksissa pohdimme muun muassa, mitä työnantajuus tarkoittaa työnantajan elämässä, mitä se vaatii ja antaa. Mietimme myös yhdessä, mitkä ovat työnantajan, työntekijän ja vammaispalvelujen roolit ja millaisella pelikentällä toimimme.

Sujuvan arjen varmistamisen ja sen tukeminen nousevat myös esiin keskusteluissamme. Miten sitä voi tukea? Miten varmistetaan se, että henkilökohtaisen avustajan työpaikka on terveellinen ja turvallinen. Entä mitä on hyvä johtaminen työsuhteessa?

Ohjelmassa on lyhyitä asiantuntijoiden esityksiä ja yhteistä keskustelua näistä teemoista. Kiertueen tapahtumapaikoissa on huomioitu esteettömyys mahdollisimman hyvin. Tilaisuuksissa on mukana yksi yleisavustaja.

Tilaisuus on suunnattu erityisesti henkilökohtaisen avun työnantajille, työntekijöille ja sidosryhmille. Tilaisuuden järjestää Oima Oy. Yhteistyökumppaneina toimivat Varma ja Ratkaisutoimisto Aamupäivä Oy.

Ohjelma

klo 11.30-12.30 Kahvitarjoilu, ständeihin tutustumista ja vapaata verkostoitumista.

klo 12.30 Tilaisuus alkaa

klo 12.30 -12.40 Yhtenäisenä tavoitteena helppous, läpinäkyvyys ja sujuva arki 
Jani Laatikainen, toimitusjohtaja, Oima Oy 

klo 12.40 – 12.50 Minä työnantajana
Jarmo Tiri, työnohjaaja, Ratkaisutoimisto Aamupäivä Oy

klo 12.50 – 13.30 Ryhmäkeskustelut pöytäkunnittain ja yhteenveto

klo 13.30 – 14.00 Kahvitauko ja verkostoitumista

klo 14.00 – 14.10 Sujuva arki ja työ 
Jyri Juusti, työkykyjohtamisen kehityspäällikkö, Varma

klo 14.10 – 15.00 Ryhmäkeskustelu pöytäkunnittain ja yhteenveto

klo 15.00 – 15.30 Tilaisuuden päätössanat 
Jani Laatikainen, Oima Oy

Tilaisuus päättyy 

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

#OimaKiertue2023 puhujat: Jani Laatikainen (Oima Oy), Jarmo Tiri (Aamupäivä Oy) ja Jyri Juusti (Varma)

Lue myös

Oima-palveluun kirjaudutaan 1.1.2024 alkaen ainoastaan Visma Connect -kirjautumistavalla

11.12.2023

Siirrymme 1.1.2024 käyttämään Oima-palvelussa ainoastaan Visma Connectia.

Lue lisää

Henkilökohtaisen avun hyväksi työnantajaksi - Oima Kiertue 2023 

21.02.2023

Mitkä ovat henkilökohtaisen avun työnantajuuden hyvät käytännöt?Millä tavalla työsuhteen osapuolten yhteistyötä voidaan kehittää? Tapahtumapaikkakunnat:27.4. Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue – Oulu, Technopolis Peltola, Yrttipellontie 13.5. Keski-Suomen hyvinvointialue – Jyväskylä,Tietotalo, Kilpisenkatu 1 Tervetuloa maksuttomiin keskustelutilaisuuksiin, joissa tarkoituksena on käydä läpi henkilökohtaisen avun työnantajamallin hyviä käytänteitä, muutoksia ja saada osallistujilta eväitä hyvän työnantajuuden työkalupakkiin. Puhujina tapahtumassa ovat Oima Oy:n toimitusjohtaja Jani Laatikainen, työnohjaaja Jarmo […]

Lue lisää

Työharjoittelijasta vakkariksi - Tunnen ylittäneeni itseni

28.08.2023

Olen opiskellut liiketaloutta ja valmistuin keväällä 2023 merkonomiksi koulutuskuntayhtymä OSAO:sta. Opiskelun yhteydessä etsin itselleni työharjoittelupaikkaa, sain tietää ohjelmistopalvelua toimittavasta Oimasta, että heilläkin on jonkun verran palkanlaskentaa. Tulin Oimalle aluksi harjoitteluun toukokuussa 2022. Perehdytys oli mietitty Oimalla tosi tarkasti etukäteen, käytännössä näin viestipalvelu Slackista reaaliaikaisen tilanteen, sain kollegoilta koko ajan tukea ja apua. Työyhteisö on tuntunut ensimmäisestä päivästä lähtien rennolta ja leppoisalta. Olen saanut olla oma itseni ja voinut kysyä rohkeasti työkavereilta apua ja ohjausta.

Lue lisää