Oima on suunniteltu sinua varten – olitpa sitten työnantaja, työntekijä, kunnan edustaja tai muu toimija. Kehitämme palveluamme aina asiakaslähtöisesti käyttäjää kuunnellen. 

Olemme erikoistuneet henkilökohtaisen avun työnantajamallin työsuhteen hallintaan sekä omais- ja perhehoidon tukemiseen. 

Oima toimii selainpohjaisesti eri päätelaitteissa. Saavutettavuus on Oimassa tärkeää ja huomioimme sen kaikessa kehitystyössämme.

Tavoitteena on tuoda tieto monista eri järjestelmistä yhteen palveluun, jotta seuranta olisi helppoa ja automatisoitua sekä nopeuttaa raportointia.

 

Oiman kautta hoituu

  • Sähköiset työsopimukset
  • Lomien ja vapaiden automaattinen seuranta
  • Sähköiset verokortit
  • Työvakuutusten hallinta
  • Ajantasainen raportointi
  • Työ- tai hoitoajan kirjaaminen
  • Palkan tai palkkion laskeminen ja maksaminen
  • Automaattinen sivukulujen maksaminen
  • Työsopimusten päättäminen
  • Laskutusraportointi

Mitä Oima tarjoaa

Oima on yritys joka haluaa, että asiakkaalla on mahdollisuus keskittyä olennaiseen työhön eli tukemaan ihmisiä.
Käyttämällä Oimaa työ- tai hoitoajan seurantaan ja palkan tai palkkioiden maksamiseen vapautamme asiantuntijat mielekkäämpään työhön, osaamisen kehittämiseen ja työhyvinvoinnin parantamiseen.

Eri asiantuntijat voivat käyttää Oimassa olevia tietoja, ja näin esimerkiksi kustannuspuolen seuraaminen helpottuu Oiman palvelun avulla.
Työn ja kustannusten näkyvyys ja raportointi on ajantasaista ja helpottaa tulevaisuuden suunnittelua.

Oimasta hyötyä monelle

Oima helpottaa arkea toimiessasi työnantajana yhdelle tai useammalle avustajalle. Saat käyttöösi tavan seurata ja hyväksyä työajankirjausta sekä saat mahdollisuuden vaikuttaa entistä paremmin työsuhteisiisi, jossa toimit työnantajana. Oiman palvelun kehitystyö tehdään aina saavutettavuusvaatimuksia seuraten ja asiakasta kuunnellen.

Työntekijänä näet Oiman avulla työsopimuksesi ja voit kirjata työaikaa sekä muita korvausasioita. Pystyt seuraamaan työsuhteeseesi liittyviä asioita reaaliajassa. Voit seurata palkanmaksua sekä lomia ja niiden kertymistä.

Perhe- ja omaishoitajalle Oima on helppokäyttöinen palvelu, joka on kehitetty helpottamaan perhe- ja omaishoidon palkkionmaksua ja vapaiden hallintaa. Oimassa näet toimeksiantosopimuksesi ja voit kirjata hoitopäiviä ja muita korvausasioita. Löydät omat tietosi liittyen palkkion maksuun ja vapaisiin sekä veroasioissa. Oiman palvelun avulla pystyt itse seuraamaan ja vaikuttamaan toimeksiantosuhteesi hallintaan.

Palvelutuotanto

Työn- ja toimeksiantosuhteen SaaS-palvelun lisäksi toteutamme palkan- ja palkkionlaskennan palvelutuotantoa.