Oima on luontevaa jatkoa työlle, jonka aloitimme SuoraTyö-nimellä vuonna 2011. Olemme tehneet työllistämisestä asiakkaillemme mahdollisimman helppoa ja nopeaa.

Pienen vallankumouksen teimme jo yhteistyössä kuntien ja henkilökohtaisen avun työnantajien kanssa varmistamalla, että työnantajana toimiminen on niin helppoa jokaiselle, että aikaa jää kaikista tärkeimpään. Vähentämällä paperisotaa oikeista paikoista olemme keventäneet suomalaisten työnantajien työtakkaa sekä varmistaneet työnteon mielekkyyden. Parhaat keinot työn hallinnan helpottamiseksi löydämme yhdessä.

”Moni ylimääräinen asia kuormittaa esimiehiä. Kun palkanlaskenta on automatisoitu, esimiehet voivat olla läsnä ihmisille, ohjata ja auttaa heitä. He saavat kehittyä siinä työssä, jota tekevät. SuoraTyö on aito ja luotettava yhteistyökumppani. Heidän teknologinen osaamisensa mahdollistaa turhan työn poistamisen talous- ja palkkahallinnosta. Yhteistyössä kehitämme koko ajan parempia taloushallinnan prosesseja.”

Markus Pyrhönen     RainMaker Oy:n toimitusjohtaja Markus Pyrhönen

“Yhteistyön seurauksena palkanlaskuaikataulu on helpottunut ja tulosteiden määrä konkreettisesti vähentynyt. Tarvittava raportointi tulee mahdollisimman nopeasti ja virheettömästi, mikä on parantanut meidän työnantajamielikuvaa merkittävästi.”

Sirke Salmela    Lounais-Suomen lihastautiyhdistyksen toiminnanjohtaja Sirke Salmela