Uskomme, että jokaisessa työssä tärkeintä on ihminen, jonka hyvinvoinnista pitää huolehtia. Useille teknisille alustoille jakautuvat HR-prosessit ja toimimattomat työkalut kuormittavat osaajia päivittäin: arvokasta aikaa kuluu loputtomaan paperinpyörittelyyn, kun saman ajan voisi käyttää osaamisen, työhyvinvoinnin ja kilpailukyvyn kehittämiseen.

Jokaisella suomalaisella tulee olla mahdollisuus keskittyä merkitykselliseen työhön ja omaan ydinosaamiseensa.

Halumme uudistaa suomalaisen työelämän jäykkiä rakenteita johti SuoraTyö-nimisen palvelun perustamiseen jo vuonna 2011. Mielestämme työn tekemisen pitäisi olla kannattavaa jokaiselle ja olemme puhuneet työn tekemisen helpottamisen puolesta julkisuudessa. Olemme myös seisoneet sanojemme takana ja kehittäneet teknologisia ratkaisuja, jotta työllistäminen olisi mahdollisimman nopeaa ja vaivatonta kaikille. Olemme jo tehneet vallankumouksen kuntapuolella. Nyt olemme valmiita auttamaan suomalaisia yrityksiä kukoistamaan avullamme.

Työnhallinnan vallankumous

Haluamme tarttua suomalaisen työelämän suurimpiin haasteisiin ja tarjota edistyksellisen ratkaisun, joka lisää merkittävästi työssä jaksamista ja yritysten kilpailukykyä. Miksi kuluttaa aikaa ja hermoja tiedon käsittelyyn eri järjestelmien välillä tehottomasti, kun on olemassa yksi kaiken kattava palvelu?

Oima-palvelumme yhdistää kaiken työnhallintaan liittyvän tietomäärän työsopimuksista palkanmaksuun ja tekee sen hallinnasta käyttäjäystävällistä, turvallista sekä nopeaa. Työnhallinnan muutos fiksumpaan mahdollistaa asiakkaidemme menestyksen, kun vapautamme asiantuntijat tekemään tärkeintä työtä.

Kanssamme suomalaista työelämää uudistamassa ovat yhteistyökumppanimme Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ja Pohjola Vakuutus. Etsimme lisää kumppaneita missiossamme tehdä suomalaisesta työelämästä joustavampaa. Jos kiinnostuit, ota meihin yhteyttä: miika.halonen@oima.fi.

“Työssäni pyrin löytämään kehityksen paikkoja, joihin tarttumalla saamme Oiman asiakkaat ilahtumaan ja Oiman ihmiset onnistumaan yhdessä. Vapaa-ajallani ohjaan NuPSin tulevia fudistähtiä joukkueen apuvalmentajana.”

Jani Laatikainen

toimitusjohtaja

”Huolehdin työssäni asiakkuuksistamme ja siitä, että oma porukkamme voi tehdä töitä mahdollisimman hyvin. Parasta tässä työssä on nähdä läheltä, minkälaista rohkeutta ja huimaa teknologista osaamista meiltä löytyy.”

Miika Halonen

liiketoimintajohtaja

”Olen mukana strategisessa suunnittelussa teknologian vinkkelistä sekä kaikessa, mitä teemme tuotekehityksen puolella. Työssäni nautin päivien vaihtelevuudesta sekä yhteistyöstä, jonka tuloksena syntyvät ratkaisut auttavat muita.”

Pauli Heikkinen

teknologiajohtaja