Oimalla töissä

Kysyimme oimalaisilta, miksi he haluavat olla juuri Oimalla töissä. Vastauksissa korostui erityisesti Oimassa tehtävän työn merkityksellisyys, hyvä työympäristö ja innostava työkulttuuri. Oimassa työskentely on sopivan haastavaa ja yhteistyö on vahvaa.  

Mikko kertoo: “Oimalla pääsee tekemään oikeasti merkityksellistä työtä, joka vaikuttaa suoraan asiakkaan jokapäiväiseen elämään. Työ ei ole ns. Liukuhihnatyötä, jossa saat tehtävän eteesi, teet sen ja siirryt seuraavaan, vaan sinulla on mahdollisuus oikeasti kuulla ja nähdä työsi vaikutus asiakkaille. Vahvuutemme on se, että emme ole sidottuja mihinkään ulkoiseen tahoon vaan voimme luoda tekniset ratkaisumme itse nopeasti. Kenellä tahansa on mahdollisuus vaikuttaa Oiman tapaan toimia.” 

Miia kertoo: “Tämä ei ole peruspalkanlaskijan työtä vaan enemmän. Antaa haastetta ja vaihtelevuutta työpäiviin. Oiman vahvuus on joustavuus ja yhteistyö oimalaisten kesken. Suosittelen Oiman asiakaspalvelua semmoiselle, joka haluaa olla enemmän: mm. neuvoja, tietäjä ja osaaja.” 

Sami kertoo: “Teemme Oimassa omaa ja yhteiskunnallisesti merkittävää tuotetta, jonka kehitykseen jokainen oimalainen voi omalla panoksellaan vaikuttaa. Jokainen uusi oimalainen otetaan ilolla vastaan ja pääset tekemään työtä mukavassa ja avoimessa työyhteisössä.” 

Pauli kertoo: “Korporaatiovuosien jälkeen Oimassa nousee esille asiakkaan itsensä ja asiakkaan ongelmien läheisyys. Tunne siitä, että ratkaisemme suoraan asiakkaan kokemaa ongelmaa antaa merkittävästi enemmän merkitystä ja sisältöä työlle. Oman tuotteen varsin pienenä talona saamme myös itse päättää käytännössä kaikista teknisistä ratkaisuista ja kehittyä asiakkaiden ongelmien ratkaisijana rakenteiden hidastamatta.” 

Tarja kertoo: “Meistä jokainen tulee tarvitsemaan apua jossain vaiheessa. Työnantajana saamme helposti Oiman palvelujen avulla hoidettua kaiken työsuhteeseen liittyvät asiat luotettavasti kunnan tai kaupungin sotesäännösten mukaisesti. Tämä tuo meille kuntalaisille tasapuolisuutta ja läpinäkyvyyttä. Oimalaisena olen nähnyt tämän toteutuvan ja ylpeänä voin olla osallisena tässä merkityksellisessä työssä. Meillä Oimassa teemme oikeasti yhdessä töitä, yhteiseen tavoitteeseen ja voimme tehdä työtä omalla tavalla. Suosittelen, Oimalla on työnteko mielekästä ja kivaa.” 

Jarno kertoo: “Teemme tärkeää työtä, jonka keskiössä on aina ihminen. Oimalla voimme merkittävästi vaikuttaa oman työmme sisältöön, oppimiseen ja kasvamiseen. Päätöksenteossa ratkaisee asiantuntemus, ei tittelit tai hierarkia. Meillä luotetaan ihmisiin, avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen. 

Iina kertoo: “Oimassa pystyy vaikuttamaan tekemiseen ja koko yrityksen kulttuuriin paljon. Kaikkien näkemykset huomioidaan aidosti ja jokainen tulee kuulluksi. Oimassa on aito mahdollisuus kehittyä ja kehittää ympäristöä. Tärkeintä on se, että Oimassa keskitytään olennaiseen. Ei turhaa pingottamista. Lisäksi Oimassa on mainio, huumorintajuinen työporukka.” 

Eemeli kertoo: “Mahtava sisäinen kulttuuri. Mahdollisuus vaikuttaa ja tunne, että kaikki ja kaikkien mielipide otetaan huomioon. Lisäksi mielenkiintoista seurata sisältäpäin nuoren ja kasvavan yrityksen kehittymistä.” 

Taru kertoo: “Oima on paikka, johon jokainen on tervetullut. Päämäärää kohti kuljetaan yhdessä tekemällä ja vaikka päätöksentekomahdollisuus on jaettu, vastuu kannetaan yhdessä. Oima haluaa kasvaa ja kehittyä, mikä näkyy myös siinä, kuinka henkilökunnan hyvinvointiin panostetaan. Oima on vielä suhteellisen pieni yritys, joten kehitys on ketterää niin järjestelmän kuin talonkin puolella.” 

Kim kertoo: “Mahtava mahdollisuus vaikuttaa omaan toimenkuvaan ja kehittää sitä mielekkääseen suuntaan. Mahtava työyhteisö ilman turhaa pingottamista.” 

Työelämä Oimalla näyttää ja maistuu oimalaisilta! Jos olet kiinnostunut liittymään huikeaan joukkoomme, kurkista avoimet paikat tai jos sopivaa työtä ei vielä löydy, verkostoidu kanssamme, niin kuulet uusista paikoista ensimmäisten joukossa!

Lue myös

Oimalla töissä

15.07.2021

Kysyimme oimalaisilta, miksi he haluavat olla juuri Oimalla töissä. Vastauksissa korostui erityisesti Oimassa tehtävän työn merkityksellisyys, hyvä työympäristö ja innostava työkulttuuri. Oimassa työskentely on sopivan haastavaa ja yhteistyö on vahvaa.   Mikko kertoo: “Oimalla pääsee tekemään oikeasti merkityksellistä työtä, joka vaikuttaa suoraan asiakkaan jokapäiväiseen elämään. Työ ei ole ns. Liukuhihnatyötä, jossa saat tehtävän eteesi, teet sen ja siirryt seuraavaan, vaan sinulla on mahdollisuus oikeasti kuulla ja nähdä työsi vaikutus asiakkaille. […]

Lue lisää

Oima-palvelun saavutettavuustestaus

17.08.2021

Oima suoritti kattavan saavutettavuustestauksen palveluunsa kesäkuun lopulla. Saavutettavuustestauksen tarkoituksena oli löytää palvelustamme kohtia jotka toimivat vajavaisesti tai eivät ollenkaan ruudunlukijoiden kanssa tai joiden käyttö on ainoastaan näppäimistöllä käytettäessä heikkoa.

Lue lisää

Oima laajentaa palvelutuotannon tarjoamista

23.06.2022

Oima tekee työnhallintaohjelmistoa SaaS-palveluna henkilökohtaisen avun ja omais- ja perhehoidon tarpeisiin. Lähes kolmen vuoden ajan Oima on tehnyt palkanlaskentaa huolehtien kuukausittain kahden alueen henkilökohtaisten avustajien palkanlaskennasta. Itse tuntien kirjaamisen lisäksi hoidamme palkanlaskentaan liittyvän asiakaspalvelun. Asiakkaidemme toiveesta olemme nyt päättäneet laajentaa tätä toimintaa. Oima avaa palkan- ja palkkionlaskentaan erikoistuneen erillisyksikön kesän 2022 aikana. Tavoitteenamme on vapauttaa […]

Lue lisää