Vahvalla kasvun polulla olevan Oima Oy:n toimitusjohtajaksi Miika Halonen 


Oiman palveluilla tuetaan ihmisten arkea ja parannetaan kotona asumisen edellytyksiä. Oima on pitkäjänteisellä työllä saavuttanut vankan aseman vammaisten henkilökohtaisen avun sekä omais- ja perhehoidon toimialueilla. Nykyään palvelumme koskettavat jo kymmenien tuhansien ihmisten arkea Suomessa.

Oima Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.12.2023 alkaen Miika Halonen. Halonen on työskennellyt Oiman liiketoimintajohtajana viiden vuoden ajan, ja ollut luotsaamassa Oiman uusia liiketoiminta-alueita ja asiakkuuksia.

”Digitalisaation ja tekoälyn tuomat mahdollisuudet ovat ottaneet vasta ensiaskeleitaan kotiin tarjottavissa sosiaali- ja terveyspalveluissa, ja sen myötä tulevaisuus on täynnä mahdollisuuksia. Strategiamme ytimessä on ainutlaatuisen laaja ymmärrys asiakkaidemme toimintakentästä, vapauttaen ammattilaisten aikaa siihen tärkeimpään tehtävään eli ihmisiin,” Miika Halonen sanoo.

Oima on vuonna 2011 perustettu teknologiayritys, jonka kasvu pohjautuu koko ajan kasvatettavaan asiakasymmärrykseen ja asiakkaiden tukemiseen valtavassa sosiaali- ja terveyspalveluiden muutoksessa. Halonen seuraa tehtävässään toimitusjohtajana Jani Laatikaista, joka siirtyy kehittämään Oiman strategiaa.

”Oimalla on valtava määrä työtä ja mahdollisuuksia edessään. Miikan intohimoinen asenne tätä työtä kohtaan tukee strategiaa ja kasvua saumattomasti”, Jani Laatikainen sanoo.

Kotiin tarjottavien palveluiden laatu ja tasavertaisuus asuinpaikasta riippumatta vaatii jatkuvaa ja intohimoista paneutumista sekä laaja-alaista näkemystä.

”Olen todella iloinen ja innoissani uudesta tehtävästä itselleni tärkeässä yhtiössä. Meillä on huikea tiimi rakentamassa yhteistä hyvää ja entistä parempia ratkaisuja asiakkaillemme,” Halonen kertoo.

Lisätiedot:

Viestintä
Viivi Lakkapää
viivi.lakkapaa@oima.fi
040 511 1696

Miika Halonen
miika.halonen(a)oima.fi
040 560 6603


Lue myös

Työharjoittelijasta vakkariksi - Tunnen ylittäneeni itseni

28.08.2023

Olen opiskellut liiketaloutta ja valmistuin keväällä 2023 merkonomiksi koulutuskuntayhtymä OSAO:sta. Opiskelun yhteydessä etsin itselleni työharjoittelupaikkaa, sain tietää ohjelmistopalvelua toimittavasta Oimasta, että heilläkin on jonkun verran palkanlaskentaa. Tulin Oimalle aluksi harjoitteluun toukokuussa 2022. Perehdytys oli mietitty Oimalla tosi tarkasti etukäteen, käytännössä näin viestipalvelu Slackista reaaliaikaisen tilanteen, sain kollegoilta koko ajan tukea ja apua. Työyhteisö on tuntunut ensimmäisestä päivästä lähtien rennolta ja leppoisalta. Olen saanut olla oma itseni ja voinut kysyä rohkeasti työkavereilta apua ja ohjausta.

Lue lisää

Oima laajentaa palvelutuotannon tarjoamista

23.06.2022

Oima tekee työnhallintaohjelmistoa SaaS-palveluna henkilökohtaisen avun ja omais- ja perhehoidon tarpeisiin. Lähes kolmen vuoden ajan Oima on tehnyt palkanlaskentaa huolehtien kuukausittain kahden alueen henkilökohtaisten avustajien palkanlaskennasta. Itse tuntien kirjaamisen lisäksi hoidamme palkanlaskentaan liittyvän asiakaspalvelun. Asiakkaidemme toiveesta olemme nyt päättäneet laajentaa tätä toimintaa. Oima avaa palkan- ja palkkionlaskentaan erikoistuneen erillisyksikön kesän 2022 aikana. Tavoitteenamme on vapauttaa […]

Lue lisää

Oiman henkilökohtaisen avun koulutuspäivän materiaali

21.11.2023

Oima järjesti marraskuun alussa henkilökohtaisen avun koulutuspäivän, jossa hyvinvointialueiden käyttäjillä oli mahdollisuus kuulla palveluun toteutetuista kehityskohteista, esittää toiveita tulevan kehityksen suhteen ja keskustella henkilökohtaisen avun ajankohtaisista asioista.

Lue lisää