Vahvalla kasvun polulla olevan Oima Oy:n toimitusjohtajaksi Miika Halonen 


Oiman palveluilla tuetaan ihmisten arkea ja parannetaan kotona asumisen edellytyksiä. Oima on pitkäjänteisellä työllä saavuttanut vankan aseman vammaisten henkilökohtaisen avun sekä omais- ja perhehoidon toimialueilla. Nykyään palvelumme koskettavat jo kymmenien tuhansien ihmisten arkea Suomessa.

Oima Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.12.2023 alkaen Miika Halonen. Halonen on työskennellyt Oiman liiketoimintajohtajana viiden vuoden ajan, ja ollut luotsaamassa Oiman uusia liiketoiminta-alueita ja asiakkuuksia.

”Digitalisaation ja tekoälyn tuomat mahdollisuudet ovat ottaneet vasta ensiaskeleitaan kotiin tarjottavissa sosiaali- ja terveyspalveluissa, ja sen myötä tulevaisuus on täynnä mahdollisuuksia. Strategiamme ytimessä on ainutlaatuisen laaja ymmärrys asiakkaidemme toimintakentästä, vapauttaen ammattilaisten aikaa siihen tärkeimpään tehtävään eli ihmisiin,” Miika Halonen sanoo.

Oima on vuonna 2011 perustettu teknologiayritys, jonka kasvu pohjautuu koko ajan kasvatettavaan asiakasymmärrykseen ja asiakkaiden tukemiseen valtavassa sosiaali- ja terveyspalveluiden muutoksessa. Halonen seuraa tehtävässään toimitusjohtajana Jani Laatikaista, joka siirtyy kehittämään Oiman strategiaa.

”Oimalla on valtava määrä työtä ja mahdollisuuksia edessään. Miikan intohimoinen asenne tätä työtä kohtaan tukee strategiaa ja kasvua saumattomasti”, Jani Laatikainen sanoo.

Kotiin tarjottavien palveluiden laatu ja tasavertaisuus asuinpaikasta riippumatta vaatii jatkuvaa ja intohimoista paneutumista sekä laaja-alaista näkemystä.

”Olen todella iloinen ja innoissani uudesta tehtävästä itselleni tärkeässä yhtiössä. Meillä on huikea tiimi rakentamassa yhteistä hyvää ja entistä parempia ratkaisuja asiakkaillemme,” Halonen kertoo.

Lisätiedot:

Viestintä
Viivi Lakkapää
viivi.lakkapaa@oima.fi
040 511 1696

Miika Halonen
miika.halonen(a)oima.fi
040 560 6603


Lue myös

Vahvalla kasvun polulla olevan Oima Oy:n toimitusjohtajaksi Miika Halonen 

01.12.2023

Oiman palveluilla tuetaan ihmisten arkea ja parannetaan kotona asumisen edellytyksiä. Oima on pitkäjänteisellä työllä saavuttanut vankan aseman vammaisten henkilökohtaisen avun sekä omais- ja perhehoidon toimialueilla. Nykyään palvelumme koskettavat jo kymmenien tuhansien ihmisten arkea Suomessa. Oima Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.12.2023 alkaen Miika Halonen. Halonen on työskennellyt Oiman liiketoimintajohtajana viiden vuoden ajan, ja ollut luotsaamassa Oiman […]

Lue lisää

Oimalla töissä

15.07.2021

Kysyimme oimalaisilta, miksi he haluavat olla juuri Oimalla töissä. Vastauksissa korostui erityisesti Oimassa tehtävän työn merkityksellisyys, hyvä työympäristö ja innostava työkulttuuri. Oimassa työskentely on sopivan haastavaa ja yhteistyö on vahvaa.   Mikko kertoo: “Oimalla pääsee tekemään oikeasti merkityksellistä työtä, joka vaikuttaa suoraan asiakkaan jokapäiväiseen elämään. Työ ei ole ns. Liukuhihnatyötä, jossa saat tehtävän eteesi, teet sen ja siirryt seuraavaan, vaan sinulla on mahdollisuus oikeasti kuulla ja nähdä työsi vaikutus asiakkaille. […]

Lue lisää

Oiman ja Varman yhteistyö parantaa henkilökohtaisen avun työnantajuuden edellytyksiä

21.12.2021

Hoiva-alan työsuhde- ja palkkahallinnon palvelu Oima ja työeläkevakuutusyhtiö Varma kehittävät yhdessä palveluja henkilökohtaisen avun järjestämisessä mukana oleville tahoille. Yhteistyön tavoitteena on tuoda konkreettista hyötyä kunnille, työnantajille ja henkilökohtaisille avustajille. Kehitystyön alkuvaiheessa olemme parantaneet henkilökohtaisen avun työeläkevakuuttamisen prosessia ja luoneet uusia työkaluja tukemaan sekä työnantajia että avustajia.   Yleisin tapa järjestää vammaispalvelulain mukainen henkilökohtainen apu on työnantajamalli, jossa henkilö, […]

Lue lisää