Vahvalla kasvun polulla olevan Oima Oy:n toimitusjohtajaksi Miika Halonen 


Oiman palveluilla tuetaan ihmisten arkea ja parannetaan kotona asumisen edellytyksiä. Oima on pitkäjänteisellä työllä saavuttanut vankan aseman vammaisten henkilökohtaisen avun sekä omais- ja perhehoidon toimialueilla. Nykyään palvelumme koskettavat jo kymmenien tuhansien ihmisten arkea Suomessa.

Oima Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.12.2023 alkaen Miika Halonen. Halonen on työskennellyt Oiman liiketoimintajohtajana viiden vuoden ajan, ja ollut luotsaamassa Oiman uusia liiketoiminta-alueita ja asiakkuuksia.

”Digitalisaation ja tekoälyn tuomat mahdollisuudet ovat ottaneet vasta ensiaskeleitaan kotiin tarjottavissa sosiaali- ja terveyspalveluissa, ja sen myötä tulevaisuus on täynnä mahdollisuuksia. Strategiamme ytimessä on ainutlaatuisen laaja ymmärrys asiakkaidemme toimintakentästä, vapauttaen ammattilaisten aikaa siihen tärkeimpään tehtävään eli ihmisiin,” Miika Halonen sanoo.

Oima on vuonna 2011 perustettu teknologiayritys, jonka kasvu pohjautuu koko ajan kasvatettavaan asiakasymmärrykseen ja asiakkaiden tukemiseen valtavassa sosiaali- ja terveyspalveluiden muutoksessa. Halonen seuraa tehtävässään toimitusjohtajana Jani Laatikaista, joka siirtyy kehittämään Oiman strategiaa.

”Oimalla on valtava määrä työtä ja mahdollisuuksia edessään. Miikan intohimoinen asenne tätä työtä kohtaan tukee strategiaa ja kasvua saumattomasti”, Jani Laatikainen sanoo.

Kotiin tarjottavien palveluiden laatu ja tasavertaisuus asuinpaikasta riippumatta vaatii jatkuvaa ja intohimoista paneutumista sekä laaja-alaista näkemystä.

”Olen todella iloinen ja innoissani uudesta tehtävästä itselleni tärkeässä yhtiössä. Meillä on huikea tiimi rakentamassa yhteistä hyvää ja entistä parempia ratkaisuja asiakkaillemme,” Halonen kertoo.

Lisätiedot:

Viestintä
Viivi Lakkapää
viivi.lakkapaa@oima.fi
040 511 1696

Miika Halonen
miika.halonen(a)oima.fi
040 560 6603


Lue myös

Pohteen alueen omaishoitajat ja sijaiset: 
tervetuloa Oima haltuun - koulutukseen!

28.04.2023

Tervetuloa Pohteen ja Oiman järjestämään Oima haltuun – koulutukseen oppimaan Oima-palvelun ketteräksi käyttäjäksi! – Koulutusta tarjotaan niille omaishoitajille ja sijaisille, joilla on käytössään tietokone, tabletti tai älypuhelin, jolla on mahdollista käyttää Oima-palvelua – Koulutus on rakennettu teidän tarpeiden lähtökohdista – haluamme olla tukemassa arvokasta työtänne – Koulutus toteutetaan lähikoulutuksena ja virtuaalikoulutuksena – Koulutuksen jälkeen saat […]

Lue lisää

Oima kehittää kotona tuotettavan hoivan hallintaa aiempaa vahvemmin osana Vismaa

02.12.2021

Oiman vahva panostus kotona tuotettavien hoivapalvelujen työnhallintaan jatkuu entistä leveämmin hartioin osana Vismaa. Pohjois-Euroopan suurimpana ohjelmistotalona Visma tarjoaa Oimalle erinomaiset mahdollisuudet pyrkiä kohti tavoitettaan halutuimpana hoivatyön hallinnan kumppanina. Oima jatkaa Visma-perheessä täysin itsenäisenä yhtiönä. Kaikki tutut oimalaiset palvelevat sinua siis jatkossakin. Oiman ratkaisut, jotka helpottavat henkilökohtaista apua tarvitsevien sekä perhe- ja omaishoitajien arkea, saavat nyt […]

Lue lisää

Kuva henkilökohtaisen avun hyvä työnantajuus Oima Kiertueelta Jyväskylästä. Kuvassa Jarmo Tiri ja Jyri Juusti.

Mikä rakentaa henkilökohtaisen avun sujuvaa arkea?

21.09.2023

Palautteena tilaisuuksista tuli esiin esim. työnantajan havainto siitä, että "me ollaan kaikki erilaisia ja tarvitaan apua erilaisissa asioissa”. Todettiin myös, että "joka päivä olen onnellinen siitä, että minulla on avustaja" ja "meillä on työnantajina vastuu siitä, että viemme tätä työnantajan roolia eteenpäin ja olemme rohkeita ja itsenäisiä omassa roolissamme käytännön arjessa."

Lue lisää