Oima on täysin uudenlainen talous- ja palkkahallinnon palvelu, joka automatisoi kaiken tarvittavan yhden työkalun alle. Sinä voit keskittyä kaikkein tärkeimpään – ihmisiin.

Ota yhteyttä Lue hyödyistä

Säästä turhasta,
älä tuloksista

Autamme yrityksiä menestymään poistamalla suurimman osan henkilöstöjärjestelmiin käytetystä työajasta.

Anna aikaa ihmisille

Vapautamme asiantuntijat mielekkäämpään työhön, osaamisen kehittämiseen ja työhyvinvoinnin parantamiseen.

Houkuttele osaajia

Asiakkaamme ovat haluttuja työnantajia, sillä heillä jokainen saa keskittyä omaan ydinosaamiseensa ja palkat maksetaan aina ajallaan.

686 490

työtuntia kuukaudessa

57 706

solmittua työsopimusta

479 338

maksettua palkkaa

Askeleen edellä

Parhaat päätökset syntyvät ajantasaisen tiedon pohjalta, eivät peruutuspeiliin katsomalla. Oima parantaa ennakointia tarjoamalla aina reaaliaikaista tietoa. Työvuorojen suunnittelu ja henkilöstökustannusten ennustaminen onnistuvat luotettavasti, kun kaikki työsuhteisiin liittyvä data löytyy samalta alustalta.

Kymmenistä palveluista yhteen

Unohda päällekkäiset järjestelmät ja paperinpyörittely. Oimassa työsuhteiden hallinta hoituu yhden helppokäyttöisen palvelun avulla. Virheiden määrä laskee minimiin, kun kaikki tieto siirtyy kirjanpitoon täysin automaattisesti.

“Tarvittava raportointi tulee mahdollisimman nopeasti ja virheettömästi, mikä on parantanut meidän työnantajamielikuvaa merkittävästi.”

Sirke Salmela    Lounais-Suomen lihastautiyhdistyksen toiminnanjohtaja Sirke Salmela

Mikä Oima?

Oimassa vahva teknologiaosaaminen ja reaaliaikainen tieto yhdistyvät syvään työelämän tuntemukseen. Kehitämme ja uudistamme suomalaista työelämää yhteistyössä Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen ja Pohjola Vakuutuksen kanssa.

Lue lisää Oiman tarinasta