Oima tekee työnhallintaohjelmistoa SaaS-palveluna henkilökohtaisen avun ja omais- ja perhehoidon tarpeisiin. Lähes kolmen vuoden ajan Oima on tehnyt palkanlaskentaa huolehtien kuukausittain kahden alueen henkilökohtaisten avustajien palkanlaskennasta. Itse tuntien kirjaamisen lisäksi hoidamme palkanlaskentaan liittyvän asiakaspalvelun. Asiakkaidemme toiveesta olemme nyt päättäneet laajentaa tätä toimintaa. Oima avaa palkan- ja palkkionlaskentaan erikoistuneen erillisyksikön kesän 2022 aikana.

Tavoitteenamme on vapauttaa asiakkaidemme työaikaa entistä enemmän siihen tärkeimpään asiakastyöhön. Palvelutuotanto tulee toimimaan sekä henkilökohtaisen avun että omais- ja perhehoidon puolella ja sopii erityisesti sellaisten asiakkaiden tarpeeseen, joilla on haasteita rekrytointien kanssa. Palvelun avulla on mahdollista paikata myös poissaoloja tai kiiretilanteita. 

Etelä-Karjan sosiaali- ja terveyspiiri/Eksote:

“Oiman palkanlaskentapalvelun käyttöönotto sujui tiukasta aikataulusta huolimatta erinomaisesti. Oiman asiakaspalvelu on ollut ystävällistä ja asiantuntevaa ja yhteistyö kaikin puolin sujuvaa.”

Henna Rautio
Palvelupäällikkö
Vammaispalvelut, avopalvelut

Lue esitteemme, kysy rohkeasti lisätietoa ja tarjous palveluistamme!