Kutsu webinaariin: Miten työnantaja ja työntekijä yhdessä voivat rakentaa sujuvaa arkea?

Miten Työnantaja ja työntekijä yhdessä voivat rakentaa sujuvaa arkea?

Aika: 24.10. klo 10.00-11.00
Paikka: Webinaari


Kevään Oima-kiertueella kohdattiin henkilökohtaisen avun työnantajia ja työntekijöitä. Kiertueella keskusteltiin rohkeasti resilienssistä, huonoista päivistä, luottamisesta, neuvottelutaidoista, ja miten työnantajan ja avustajan suhde on vastavuoroinen.

Järjestämme kaikille avoimen webinaarin tiistaina 24. lokakuuta klo 10–11 teemalla ”Mikä rakentaa henkilökohtaisen avun sujuvaa arkea”, jossa on koottuna kevään kiertueen parhaat palat. Tavoitteena on päästä keskusteluissa yksi askel eteenpäin, kiteyttää hyvän työnantajuuden avainasioita ja löytää uusia näkökulmia. 

Tilaisuuden vetävät työnohjaaja Jarmo Tiri Ratkaisutoimisto Aamupäivä Oy:sta ja työkykyjohtamisen kehityspäällikkö Jyri Juusti Varmalta, keskusteluun osallistuu paikan päällä muutama henkilökohtaisen avun työnantajia. 

Pääset ilmoittautumaan tilaisuuteen tästä.
Pyydämme ilmoittautumaan webinaariin 23.10. klo 12.00 mennessä.
Osallistumislinkki tilaisuuteen lähetetään sähköpostiisi 23.10.

Tervetuloa mukaan! 

Lisätiedot:
viestinta@oima.fi

Lue myös

Oima-palveluun kirjaudutaan 1.1.2024 alkaen ainoastaan Visma Connect -kirjautumistavalla

11.12.2023

Siirrymme 1.1.2024 käyttämään Oima-palvelussa ainoastaan Visma Connectia.

Lue lisää

Pohteen alueen omaishoitajat ja sijaiset: 
tervetuloa Oima haltuun - koulutukseen!

28.04.2023

Tervetuloa Pohteen ja Oiman järjestämään Oima haltuun – koulutukseen oppimaan Oima-palvelun ketteräksi käyttäjäksi! – Koulutusta tarjotaan niille omaishoitajille ja sijaisille, joilla on käytössään tietokone, tabletti tai älypuhelin, jolla on mahdollista käyttää Oima-palvelua – Koulutus on rakennettu teidän tarpeiden lähtökohdista – haluamme olla tukemassa arvokasta työtänne – Koulutus toteutetaan lähikoulutuksena ja virtuaalikoulutuksena – Koulutuksen jälkeen saat […]

Lue lisää

Oimalla töissä

15.07.2021

Kysyimme oimalaisilta, miksi he haluavat olla juuri Oimalla töissä. Vastauksissa korostui erityisesti Oimassa tehtävän työn merkityksellisyys, hyvä työympäristö ja innostava työkulttuuri. Oimassa työskentely on sopivan haastavaa ja yhteistyö on vahvaa.   Mikko kertoo: “Oimalla pääsee tekemään oikeasti merkityksellistä työtä, joka vaikuttaa suoraan asiakkaan jokapäiväiseen elämään. Työ ei ole ns. Liukuhihnatyötä, jossa saat tehtävän eteesi, teet sen ja siirryt seuraavaan, vaan sinulla on mahdollisuus oikeasti kuulla ja nähdä työsi vaikutus asiakkaille. […]

Lue lisää