Kutsu webinaariin: Miten työnantaja ja työntekijä yhdessä voivat rakentaa sujuvaa arkea?

Miten Työnantaja ja työntekijä yhdessä voivat rakentaa sujuvaa arkea?

Aika: 24.10. klo 10.00-11.00
Paikka: Webinaari


Kevään Oima-kiertueella kohdattiin henkilökohtaisen avun työnantajia ja työntekijöitä. Kiertueella keskusteltiin rohkeasti resilienssistä, huonoista päivistä, luottamisesta, neuvottelutaidoista, ja miten työnantajan ja avustajan suhde on vastavuoroinen.

Järjestämme kaikille avoimen webinaarin tiistaina 24. lokakuuta klo 10–11 teemalla ”Mikä rakentaa henkilökohtaisen avun sujuvaa arkea”, jossa on koottuna kevään kiertueen parhaat palat. Tavoitteena on päästä keskusteluissa yksi askel eteenpäin, kiteyttää hyvän työnantajuuden avainasioita ja löytää uusia näkökulmia. 

Tilaisuuden vetävät työnohjaaja Jarmo Tiri Ratkaisutoimisto Aamupäivä Oy:sta ja työkykyjohtamisen kehityspäällikkö Jyri Juusti Varmalta, keskusteluun osallistuu paikan päällä muutama henkilökohtaisen avun työnantajia. 

Pääset ilmoittautumaan tilaisuuteen tästä.
Pyydämme ilmoittautumaan webinaariin 23.10. klo 12.00 mennessä.
Osallistumislinkki tilaisuuteen lähetetään sähköpostiisi 23.10.

Tervetuloa mukaan! 

Lisätiedot:
viestinta@oima.fi

Lue myös

Oiman henkilökohtaisen avun koulutuspäivän materiaali

21.11.2023

Oima järjesti marraskuun alussa henkilökohtaisen avun koulutuspäivän, jossa hyvinvointialueiden käyttäjillä oli mahdollisuus kuulla palveluun toteutetuista kehityskohteista, esittää toiveita tulevan kehityksen suhteen ja keskustella henkilökohtaisen avun ajankohtaisista asioista.

Lue lisää

Luottamuksen merkityksestä

21.01.2022

Hetken aikaa blogin aihetta pohdittuani päätin kirjoittaa mielestäni erittäin tärkestä asiasta, joka vaikuttaa meidän jokaisen päivättäiseen työssäonnistumiseen ja -viihtymiseen. Puhutaan siis luottamuksesta. Inspiraation lähteenä toimi Oiman pelikirja (1). Itseohjautuvassa organisaatiossa luottamus ja rehellisyys muodostavat tärkeän perustan koko työyhteisölle. Ilman näitä olisi mahdotonta edes luopua vanhoista rakenteista ja toimintamalleista. Jokaisen täytyy voida luottaa siihen, että myös […]

Lue lisää

Oima-palvelun saavutettavuustestaus

17.08.2021

Oima suoritti kattavan saavutettavuustestauksen palveluunsa kesäkuun lopulla. Saavutettavuustestauksen tarkoituksena oli löytää palvelustamme kohtia jotka toimivat vajavaisesti tai eivät ollenkaan ruudunlukijoiden kanssa tai joiden käyttö on ainoastaan näppäimistöllä käytettäessä heikkoa.

Lue lisää